Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ

Η λύση για την αφαίρεση του επίμονου τοπικού πάχους και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, χωρίς νυστέρι!

 Το νέο επαναστατικό μηχάνημα που διαθέτουμε στο ιατρείο μας, CRISTAL DELEO, με ποικιλία στο πρωτόκολλο των θεραπειών με 7 διαφορετικές κεφαλές ανάλογα την περιοχή εφαρμογής είναι το πιο αξιόπιστο σύστημα κρυολιπόλυσης, εγκεκριμένο απο τον FDA (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων) και με σήμανση (CE) ως κατηγορία μη επεμβατικής ιατρικής συσκευής.

 Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης, βασίζεται στο γεγονός ότι τα λιποκύτταρα είναι πολύ ευαίσθητα στην έντονη παρατεταμένη ελεγχόμενη ψήξη (-9 κελσίου) με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε απόπτωση, δηλαδή τον βιολογικό φυσικό θάνατό τους.

 Η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής, καθώς έτσι τα λιποκύτταρα δεν απελευθερώνουν βλαβερές ουσίες γύρω τους και το δέρμα και οι υπόλοιποι ιστοί παραμένουν ανέπαφοι.

 Σε μία μόνο συνεδρία μικρής διάρκειας (1 ώρας) απαλλάσεστε οριστικά από τα "παχάκια" που σας ταλαιπωρούν ακόμη και μετά από πολλές προσπάθειες διατροφής κι άσκησης. Ιδιαίτερα σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι δεν απαιτείται καθόλου χρόνος αποθεραπείας.

 Μπορεί να εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία σε περιοχές με συσσωρευμένο τοπικό πάχος όπως στην περιοχή της κοιλιάς, στα πλαϊνά της μέσης, στα ψωμάκια (γλουτοί), στα μπράτσα, στο εσωτερικό των μηρών και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.

 Συνδυάζεται τέλεια και με άλλες συντηρητικές θεραπείες όπως το λεμφικό μασάζ ή μεσοθεραπεία προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Εφαρμόζεται άφοβα σε περιοχές όπως : στομάχι-κοιλία ,μηρούς-γλουτούς, ψωμάκια στα πλευρά, γόνατα-μπράτσα.