Το επαναστατικό και μοναδικό μηχάνημα αποτρίχωσης, για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα και για κάθε τύπο τρίχας.

 Το P-mix, ήρθε για να καταρρίψει όλες τις μέχρι τώρα μεθόδους αποτρίχωσης,#3 μήκη κύματος,

755nm(Alexandrite)-808nm(diode)-1064nm(nd-yag) # σε 1 χτύπημα!!

 Διαθέτει 2 μεθόδους αποτρίχωσης. Την παλμό - παλμό (ΗR) και την εν κινήση (SHR) για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

 Είναι απολύτως ασφαλές και ανώδυνο, αφού χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill, αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων αφήνοντας μία αίσθηση δροσιάς και άνεσης κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

 Κατάλληλο ακόμα και για τις ευαίσθητες περιοχές, όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, πλάτη, ανδρικό στήθος, το P-mix, ανταποδίδει τις προσδοκίες σας για μία αποτελεσματική, ανώδυνη και πιο γρήγορη αποτρίχωση που υπάρχει ποτέ!

 Στο ιατρείο μας η θεραπεία εφαρμόζεται κάτω από τις ενδεδειγμένες επιστημονικά τεχνικές από την ιατρό Δερματολόγο και υπό την μορφή συνεδριών, ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από το στέλεχος του κάθε τύπου τρίχας. 

 Με το P-mix, ελαχιστοποιείται ο αριθμός των απαραίτητων επισκέψεων, αφού δεν απαιτείται επαναληπτική συνεδρία και μπορείτε να ακολουθήσετε κανονικά την θεραπεία σας οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου! 

© 2016, dermavlachou.gr  Mε την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | σχεδιασμός & ανάπτυξη :MF LOG
  • Y1ND3Fu
  • google
Dr. Vlachou Terpsichori
 
 
 
Η ιατρός Βλάχου Τερψιχόρη εκπαιδεύτηκε κι ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας στο Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός".
                                περισσότερα
Ερμού 28 και Κάτω Πύλης 3, πλατεία ΕΛΤΑ, Χαλκίδα Ευβοίας
Τηλ: +30.22210.23355
                    &
        +30.6948.839.721
Mail: terpsichoriv@yahoo.gr