Είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης, με δράση ενάντια στις εγκατεστημένες "ρυτίδες έκφρασης".

 Οι ρυτίδες έκφρασης, προκαλούνται από τις συσπάσεις των μυών του προσώπου και καθρεφτίζουν τα όλα όσα νοιώθουμε, χαρά, λύπη, άρνηση, απορία.

 Με την πάροδο των ετών, οι συσπάσεις αυτές έχουν ως αποτέλεσμα το "τσάκισμα" του δέρματος και την μόνιμη εγκατάσταση των ρυτίδων έκφρασης που δεν φαντάζουν πια τόσο γοητευτικές αλλά μας προσθέτουν χρόνια.

 Εκεί ακριβώς στοχεύει το Botox όπου με μικρές ενεσούλες δρα ακινητοποιώντας προσωρινά και τοπικά, τους κινηθέντες μύες που προκαλούν τις ρυτίδες..

 Με την κατάλληλη δόση και τη σωστή θέση μπορούμε να τις απαλύνουμε χωρίς να χάσουμε από την εκφραστικότητά μας.

 Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά από την 3η ημέρα εώς και την 15η ημέρα όπου μπορεί να χρειαστεί μία επανεκτίμηση της θεραπείας και διαρκεί από 4 εώς 6 μήνες.

 Στα χέρια ενός έμπειρου δερματολόγου, το Botox γίνεται μία θεραπεία απλή, γρήγορη κι ανώδυνη. Δεν εμφανίζει παρενέργειες και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές.

 Το Botox, βρίσκει επίσης την θέση του για ιατρικούς σκοπούς στις περιπτώσεις αυξημένης εφίδρωσης και για την θεραπεία κάποιων τύπων ημικρανιών και πονοκεφάλων.   

BABY BOTOX

 Είναι η θεραπεία με Botox, σε μικρότερες δοσολογίες, ως μέτρο πρόληψης στην εμφάνιση των ρυτίδων.

 Το αποτέλεσμα είναι να διατηρείται το πρόσωπο νεανικό, ζωντανό και χωρίς να χάνει καθόλου από την εκφραστικότητά του.

 Μπορεί να εφαρμοστεί και για την θεραπεία των εγκατεστημένων ρυτίδων έκφρασης προσδίδοντας ένα ακόμη "φυσικό" και απαλό δέρμα.