Θεραπεία AQUA LYX

 Η σύγχρονη τάση στον τομέα της μη επεμβατικής αποτελεσματικής μείωσης του τοπικού πάχους ακούει στο όνομα AQUALYX. 

 Είναι η μοναδική εγκεκριμένη (CE) ενέσιμη μέθοδος λιποδιάλυσης.

 Προέρχεται από την οικογένεια του δεοξυχολικού οξέως, το οποίο παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό - στο ήπαρ - και βοηθάει στην αποδόμηση του λίπους.

 Το υλικό εγχύεται με ειδική τεχνική και ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο, εντός του υπό θεραπεία λιπώδους ιστού με την βοήθεια λεπτών κι εύκαπτων βελονών. Τα λιποκύτταρα υγροποιοιούνται και καταστρέφονται μόνιμα κι εν συνεχεία αποβάλλονται δια της λεμφικής οδού.

 Μία ποσότητα αναισθητικής ουσίας στο διάλυμα, καθιστά την μέθοδο σχεδόν ανώδυνη.

 Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές εντοπισμένης εναπόθεσης λίπους, όπως μηροί, κοιλιά, μπράτσα, σαγόνι, ακόμη και σε περιπτώσεις ψευδογυναικομαστίας σε άνδρες.

 Η θεραπεία θα πρέπει να επαναληφθεί από 2 - 8 φορές ανάλογα με τον αριθμό των μικρών θυλάκων του λίπους που θέλουμε να μειωθεί. Οι εγχύσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 3 - 4 εβδομάδες.

 Μετά το πέρας της θεραπείας είναι πιθανόν να εκδηλωθούν οίδημα της περιοχής, ερύθημα, εκχυμώσεις, τα οποία υποχωρούν πλήρως τις επόμενες ημέρες. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στην ηλικιακή ομάδα από 18 εως 60 ετών χωρίς σοβαρά συστηματικά νοσήματα.

 Αντεδείκνυται σε παιδιά, έγκυες ή θυλάζουσες μητέρες.

 Αμέσως μετά μπορούμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες ακολουθώντας κάποιες απλές οδηγίες και τα πρώτα καλά αποτελέσματα γίνονται εμφανη πρίν την 3η συνεδρία.