Botox

 Είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης, με φράση ενάντια στις εγκατεστημένες "ρυτίδες έκφρασης".

 Οι ρυτίδες έκφρασης, προκαλούνται από τις συσπάσεις των μυών του προσώπου και καθρεφτίζουν τα όλα όσα νοιώθουμε, χαρά, λύπη, άρνηση, απορία.

 Με την πάροδο των ετών, οι συσπάσεις αυτές έχουν ως αποτέλεσμα το "τσάκισμα" του δέρματος και την μόνιμη εγκατάσταση των ρυτίδων έκφρασης που δεν φαντάζουν πια τόσο γοητευτικές αλλά μας προσθέτουν χρόνια.

 Εκεί ακριβώς στοχεύει το Botox όπου με μικρές ενεσούλες δρα ακινητοποιώντας προσωρινά και τοπικά, τους κινηθέντες μύες που προκαλούν τις ρυτίδες..

 Με την κατάλληλη δόση και τη σωστή θέση μπορούμε να τις απαλύνουμε χωρίς να χάσουμε από την εκφραστικότητά μας.

 Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά από την 3η ημέρα εώς και την 15η ημέρα όπου μπορεί να χρειαστεί μία επανεκτίμηση της θεραπείαςκαι διαρκεί από 4 εώς 6 μήνες.

 Στα χέρια ενός έμπειρου δερματολόγου, το Botox γίνεται μία θεραπεία απλή, γρήγορη κι ανώδυνη. Δεν εμφανίζει παρενέργειες και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές.

 Το Botox, βρίσκει επίσης την θέση του για ιατρικούς σκοπούς στις περιπτώσεις αυξημένης εφίδρωσης και για την θεραπεία κάποιων τύπων ημικρανιών και πονοκεφάλων.   

Baby Botox

 Είναι η θεραπεία με Botox, σε μικρότερες δοσολογίες, ως μέτρο πρόληψης στην εμφάνιση των ρυτίδων.

 Το αποτέλεσμα είναι να διατηρείται το πρόσωπο νεανικό, ζωντανό και χωρίς να χάνει καθόλου από την εκφραστικότητά του.

 Μπορεί να εφαρμοστεί και για την θεραπεία των εγκατεστημένων ρυτίδων έκφρασης προσδίδοντας ένα ακόμη "φυσικό" και απαλό δέρμα.

Εμφυτεύματα / Υαλουρονικό Οξύ

 Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος.

 Έχει την ιδιότητα να δεσμεύει και να συγκρατέι μόρια νερού με αποτέλεσμα να ενυδατώνει και να προσδίδει όγκο στο δέρμα. Με την πάροδο των χρόνων το δέρμα χάνει μόρια υαλουρονικού, κολλαγόνου κι ελαστίνης, σχηματίζοντας βαθιές ρυτίδες.

 Σήμερα το υαλουρονικό οξύ αποτελεί την πιο δημοφιλή μη επεμβατική μέθοδο, του "γεμίσματος" ως εμφύτευμα, αυτών των ρυτιδών και την προσθήκη όγκου σε περιοχές όπως τα χείλη, δημιουργώντας ένα βελτιωμένο αισθητικά όμορφο στόμα ή ζυγωματικά, βελτιώνοντας έτσι την χαλάρωση και το περίγραμμα του προσώπου.

 Το υαλουρονικό οξύ δεν εμφανίζει παρενέργειες αντοδράσεων ξένου σώματος, καθώς είναι ένα απορροφήσιμο υλικό, είναι εύπλαστο και δεν σχηματίζει σκληρίες κάτω από το δέρμα. 

 Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η επιστροφή στην καθημερινότητά μας επίσης. 

 Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από τον τύπο του υαλουρονικού οξέως που θα χρησιμοποιήσουμε. Λεπτόρρευστο (π.χ. διόρθωση περιγράμματος χειλιών) ή Παχύρεσυστο (π.χ. στα ζυγωματικά) και το βάθος στο οποίο εγχύεται.

 Ένας μέσος όρος διάρκειας πάντως είναι 6 - 10 μήνες. 

 Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις άλλες συντηρητικές θεραπείες (botox, fraxel, peeling) και είναι ανεξάρτητη των επιπέδων ηλιοφάνειας.

Peeling / Χημικά

 Στα χέρια ενός έμπειρου δερματολόγου, αποτελούν το "όπλο" για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος στην επιδερμίδα. 

 Ιδανικά για τα πρώτα σημάδια του χρόνου ή της ηλιακής έκθεσης στο δέρμα όπως λεπτές ρυτίδες, ξηρό και άτονο δέρμα, κηλίδες, δυσχρωμία, υπερκερατώσεις.

 Ειδικά φαρμακευτικά Peeling, που απευθύνονται σε ασθενείς με ακμή.

 Βαθύτερα Peeling, για την αισθητική βελτίωση των ουλών.

 Peeling με λευκαντική δράση.

 Τo Peeling της "νύφης" προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα και λάμψη πριν την μεγάλη μέρα.

 Είναι μία απλά, γρήγορη κι εντελώς ανώδυνη μέθοδος και η πιο οικονομική λύση για την ανανέωση της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος.

 Δεν εφαρμόζεται κατά την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών κι απαιτεί έντονη ηλιακή προστασία.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

  Ξαναβρείτε την χαμένη σας λάμψη! Νοιώστε το πρόσωπό σας ενυδατωμένο, σφριγηλό και ελαστικό με τη μεσοθεραπεία προσώπου.

 Είναι η τεχνική εγχυσης πολύτιμων ουσιών με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελονών.

 Διακρίνεται σε απλή όπου χρησιμοποιούνται διαλύματα με υαλουρονικό οξύ, πολυβιταμίνες αμινοξέων κι αντιοξειδωτικών παραγόντων και σε αυτόλογη PRP μεσοθεραπεία, όπου χρησιμοποιείται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα που συλλέγεται από τον οργανισμό του ίδιου (μετά από αιμοληψία) τους ασθενούς - ενδιαφερόμενου - βιοσυμβατή θεραπεία.

 Είναι μία επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία, γνωστή παγκοσμίως ως η απόλυτη λύση για την αναζωογώνηση του προσώπου, την επαναφορά της λάμψης του χωρίς λεπτές γραμμές και την βαθιά δραστική του ενυδάτωση.

 Είναι μία θεραπεία απλή, γρήγορη και σχετικά ανώδυνη. Μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία έχουμε βελτίωση της όψης και της υφής της επιδερμίδας.

 Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επέρχεται αθροιστικά σε 4 - 6 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 15 -20 ημερών κι ακολουθείται από θεραπείες συντήρησης για την διατήρησή του.  

 

Μεσοθεραπεία Σώματος

 Η απόλυτη λύση στην κυτταρίτιδα, γρήγορα κι εντελώς ανώδυνα.

 Δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται και βελτιώστε την όψη του "φλοιού πορτοκαλιού" της επιδερμίδας.

 Στη μεσοθεραπεία σώματος χρησιμοποιούνται διαλύματα με λιπολυτική δράση με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελονών με στόχο την εξάλιψη της κυτταρίτιδας κι ένα όμορφο, λείο και σφριγυλό δέρμα, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

 Συνιστάται 1 κύκλος θεραπειών αποτελούμενος από 6 - 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 7 - 15 ημερών κι ακολουθείται από θεραπεία συντήρησης 1 φορά ανά 30 ημέρες.

Νήματα

 Καινοτόμος μη χειρουργική μέθοδος υποστήριξης και ανόρθωσης των δερματικών ιστών, δηλαδή αναίμακτο λίφτινγκ, στο ιατρείο.

 Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο ή στο σώμα. Πρόκειται για νήματα τα οποία εισάγονται στην "προβληματική" περιοχή με την βοήθεια μικροσκοπικών βελονών, χωρίς καν τομή, αφού γίνει εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.

 Στη διάρκεια των επόμενων ημερών το δέρμα περιβάλλει τα νήματα με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ κι έτσι ενισχύεται η δράση του κάνοντας το αποτέλεσμα πιο σταθερό και χαρίζοντας σύσφιξη και σφριγηλότητα στο δέρμα που παρουσιάζει χαλάρωση.

 Τα αποτελέσματα ξεκινούν από την 1η εβδομάδα και διαρκώς βελτιώνονται εώς και 3 μήνες μετά ενώ συνεχίζεται η παραγωγή του κολλαγόνου.

 Τα νήματα αυτά είναι πλήρης απορροφήσιμα σε διάστημα 6 - 8 μηνών, πράγμα που τα καθιστά απολύτως ασφαλή για ιατρική χρήση και δεν παρατηρούνται επιπλοκές. Δεν αφήνουν ουλές ή σημάδια και μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στην καθημερινότητά μας.

 Τα αποτελέσματα διαρκούν εώς 2 έτη και μπορεί μετά να επαναληφθεί η θεραπεία.   

P-mix Laser Αποτρίχωση

 Το επαναστατικό και μοναδικό μηχάνημα αποτρίχωσης, για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα και για κάθε τύπο τρίχας.

 Το P-mix, ήρθε για να καταρρίψει όλες τις μέχρι τώρα μεθόδους αποτρίχωσης,#3 μήκη κύματος,

755nm(Alexandrite)-808nm(diode)-1064nm(nd-yag) # σε 1 χτύπημα!!

 Διαθέτει 2 μεθόδους αποτρίχωσης. Την παλμό - παλμό (ΗR) και την εν κινήση (SHR) για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

 Είναι απολύτως ασφαλές και ανώδυνο, αφού χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill, αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων αφήνοντας μία αίσθηση δροσιάς και άνεσης κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

 Κατάλληλο ακόμα και για τις ευαίσθητες περιοχές, όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, πλάτη, ανδρικό στήθος, το P-mix, ανταποδίδει τις προσδοκίες σας για μία αποτελεσματική, ανώδυνη και πιο γρήγορη αποτρίχωση που υπάρχει ποτέ!

 Στο ιατρείο μας η θεραπεία εφαρμόζεται κάτω από τις ενδεδειγμένες επιστημονικά τεχνικές από την ιατρό Δερματολόγο και υπό την μορφή συνεδριών, ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από το στέλεχος του κάθε τύπου τρίχας. 

 Με το P-mix, ελαχιστοποιείται ο αριθμός των απαραίτητων επισκέψεων, αφού δεν απαιτείται επαναληπτική συνεδρία και μπορείτε να ακολουθήσετε κανονικά την θεραπεία σας οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου! 

soprano-ice-laser-apotrixosi.jpg

Κρυολιπόλυση

 Η λύση για την αφαίρεση του επίμονου τοπικού πάχους και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, χωρίς νυστέρι!

 Το νέο επαναστατικό μηχάνημα που διαθέτουμε στο ιατρείο μας, CRISTAL DELEO, με δύο κεφαλές σφαιρικής (360 μοίρες) ψύξης είναι το πιο αξιόπιστο σύστημα κρυολιπόλυσης, εγκεκριμένο απο τον FDA (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων) και με σήμανση (CE) ως κατηγορία μη επεμβατικής ιατρικής συσκευής.

 Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης, βασίζεται στο γεγονός ότι τα λιποκύτταρα είναι πολύ ευαίσθητα στην έντονη παρατεταμένη ελεγχόμενη ψήξη (-9 κελσίου) με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε απόπτωση, δηλαδή τον βιολογικό φυσικό θάνατό τους.

 Η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής, καθώς έτσι τα λιποκύτταρα δεν απελευθερώνουν βλαβερές ουσίες γύρω τους και το δέρμα και οι υπόλοιποι ιστοί παραμένουν ανέπαφοι.

 Σε μία μόνο συνεδρία μικρής διάρκειας (1 ώρας) απαλλάσεστε οριστικά από τα "παχάκια" που σας ταλαιπωρούν ακόμη και μετά από πολλές προσπάθειες διατροφής κι άσκησης. Ιδιαίτερα σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι δεν απαιτείται καθόλου χρόνος αποθεραπείας.

 Μπορεί να εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία σε περιοχές με συσσωρευμένο τοπικό πάχος όπως στην περιοχή της κοιλιάς, στα πλαϊνά της μέσης, στα ψωμάκια (γλουτοί), στα μπράτσα, στο εσωτερικό των μηρών και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.

 Συνδυάζεται τέλεια και με άλλες συντηρητικές θεραπείες όπως το λεμφικό μασάζ ή μεσοθεραπεία προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Εφαρμόζεται άφοβα σε περιοχές όπως : στομάχι-κοιλία ,μηρούς-γλουτούς, ψωμάκια στα πλευρά, γόνατα-μπράτσα.

  

 

kriolipolisi.jpg

Σκληροθερπεία-Ευρυαγγείες

 Είναι μια απλή,γρήγορη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδος για την αντιμετώπιση των μικρών φλεβών των κάτω άκρων.
Οι ευρυαγγείες,διακρίνονται σε 2 τύπους :

  • τις τηλεαγγειεκτασίες-ενδοδερμικές φλέβες με βυσσινί χρώμα

  • τις δικτυωτές φλεβεκτανίες-υποδερμικές φλίβες με πράσινο-μπλέ χρώμα.

Η θεραπεία συνισταται στην εγχυση διαλύματος σκληρωτικής ουσίας με λεπτή βελόνη, μέσα στο "χαλασμένο"-αντιαισθητικό αγγείο,με σκοπό τη δημιουργία της ίνωσης "σκλήρυνσης" έτσι ώστε να κλείσει το αγγείο.
Ακολούθως,μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στην εργασία σας.

31511081_2073821712829757_75773581488816

Laser Αποτρίχωση

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Laser Αποτρίχωση

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.